Inzicht in jezelf

Ieder mens leeft een eigen leven. Je maakt stappen in je carrière, bekommert je om naasten, of vindt geluk in je relatie. Met de jaren kunnen die prioriteiten veranderen, zonder dat je daar weet van hebt. Dat kan zorgen voor een gevoel van overmacht, of van disbalans. Het is dan zaak goed te kijken naar de situatie waarin je verkeert. Met inzicht in jezelf ontstaat ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Die kennis kun je gebruiken om concrete beslissingen te maken waar jij beter van wordt.

Inzicht in jezelf: een continu proces

Inzicht in jezelf is een continu proces. Daar heb je de juiste begeleiding bij nodig. Bij Praktijk Ikigai wordt er niet alleen naar je geluisterd, maar ontvang je ook gerichte ondersteuning. Je kunt de sessies zien als handvatten, die je helpen om je eigen gevoelens een plek te geven. De gesprekken zijn lang niet altijd hoogdravend: het kan al prettig zijn als je weet dat er naar je wordt geluisterd. Samen gaan we op zoek naar de stappen die jij moet zetten om weer comfortabel in het leven te staan. Je krijgt daarvoor hulpmiddelen aangeboden waar je in de dagelijkse praktijk meteen iets mee kunt. Het doel? Goed gemotiveerd een nieuwe weg inslaan.

Gespecialiseerd in culturele verschillen

Als Russische psycholoog in Lienden ben ik gespecialiseerd in culturele verschillen. Ik weet als geen ander hoe impactvol die kunnen zijn. Niet alleen in je persoonlijke ontwikkeling, maar ook bij de zoektocht naar professionele hulp. Bij Praktijk Ikigai tref je een relatietherapeut in Gelderland die rekening houdt met je achtergrond en daar respectvol omgaat. Kom gerust eens langs voor advies, of een luisterend oor. Je zult zien dat je al na korte tijd zekerder in het leven staat. Als je prioriteiten duidelijk zijn, weet je waar je geluk moet zoeken.