Mijn visie

Vanwege mijn achtergrond ben ik gevoelig voor culturele diversiteit en ik deel mijn kennis graag met mijn cliënten. Ik ben ervan overtuigd dat culturele verschillen geen obstakel hoeven te zijn in zakelijke of persoonlijke relaties. Onze verschillen zorgen niet voor afstand, maar zijn juist een verrijking. Door dat in te zien, stellen we onszelf in staat om elkaar beter te leren begrijpen. Zo kunnen we doeltreffend samenwerken met collega’s en zakenrelaties, of liefdevol samenleven met onze partners. Door onze verschillen te respecteren, komen we dichterbij elkaar.

Ik probeer dit idee terug te laten komen in het werk dat ik doe. In mijn behandelplannen komt het regelmatig aan de orde. In de verkennende gesprekken zet ik in op het opsporen van individualiteit. Wat maakt jou anders dan de anderen? Dat doe ik om daar kracht en kennis uit te halen. Als je van jezelf weet wie je bent en waar je voor staat, kun je dat eenvoudig kenbaar maken. Mijn visie is toepasbaar in allerlei soorten therapie, van individuele therapie tot relatietherapie en zelfs in coaching op zakelijk gebied.

Ben je benieuwd naar de gedachte achter mijn visie, of ben je geïnteresseerd in een persoonlijk behandelplan? Neem dan gerust contact op via de contactpagina. Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek.