Tarieven

Kennismakings-gesprek

0,-30 minuten

BTW-vrij

Intakegesprek

50,-60 minuten

BTW-vrij

Individuele sessie

50,-60 minuten

BTW-vrij

Sessie relatietherapie

65,-60 minuten

BTW-vrij

Wanneer u vrijblijvend kennis wilt maken met mij en mijn werkwijze, dan nodig ik u graag uit voor een kopje koffie in de praktijk. Wanneer we hier beiden een vervolg aan willen geven, volgt een intakegesprek. Hierin gaan we dieper in op uw hulpvraag en stellen we een behandelplan op. Het behandelplan wordt voor u op maat gemaakt, rekening houdend met uw wensen en behoeftes.

Onze gesprekken kunnen in het Nederlands of in het Russisch plaatsvinden. De duur van een standaard consult is één uur. In overleg kunnen we de sessies ook via Skype laten plaatsvinden.

Afspraken verzetten of afzeggen kan telefonisch (bij geen gehoor door een voicemail achter te laten), of per sms. Afzeggingen die minder dan 48 uur vooraf zijn ontvangen, dienen voor een gehele sessie voldaan te worden, tenzij er sprake is van overmacht.

Onze sessies worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Wanneer u een eigen bedrijf heeft, kunnen coachingsgesprekken wel worden gedeclareerd als bedrijfskosten. Na ieder consult ontvangt u een factuur.